Ρεστάρισμα

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 ·


«Εάν καταφέρουμε και δείξουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι απ’ το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα κατοστάρικο τον μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος 

Ας όψονται οι αμετανόητοι ντεμέκ αριστεροί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που πάσχισαν να καρατομήσουν από την κυβέρνηση τον Δημήτρη Καμμένο με το πρόσχημα ότι διαπνέεται τάχα μου από αντισημιτικά, ρατσιστικά, ομοφοβικά, φασιστικά και φιλοναζιστικά φρονήματα. Λες κι ήταν ο πρώτος απ’ τους ΑΝ.ΕΛΛ. με παρόμοιες καταβολές. Οταν τον Σεπτέμβριο του 2015 ο θεϊκός ΘΑλέξης έχρισε τον εν λόγω υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ξεσκόνισαν οι αχρείοι τα αρχεία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξετρυπώνοντας ορισμένες εντελώς αθώες αναρτήσεις περί Αουσβιτς και ομοφυλοφίλων, τις οποίες παρερμήνευσαν απαιτώντας την κεφαλή του επί πίνακι.

Πολύτιμη κεφαλή που κατεβάζει κατά ριπάς τις φαεινές ιδέες. Τυφλώθηκαν, όμως, απ’ τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις, οι ανόητοι, και δεν εννόησαν ότι για να νοστιμίσει η θατσερική πολιτική της πρωτοδεύτερη φορά Αριστεράς χρειάζεται απαραιτήτως μια γερή πρέζα ακροδεξιό αλατοπίπερο. Τον εξανάγκασαν, λοιπόν, σε παραίτηση την οποία ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή εκών άκων την επαύριο της ορκωμοσίας. Αντικείμενο χλεύης των σατιρικών στηλών έγινε το αστραπιαίο πέρασμά του από τον θώκο. Ιδού δεινό δήγμα:

Αυτός δεν ήταν υπουργός, αλλά το πιο γρήγορο αυτογκόλ στην παγκόσμια πολιτική ιστορία. Αν υποθέσουμε πως η θητεία μιας κυβέρνησης κινείται σε ορίζοντα τετραετίας και ένα ποδοσφαιρικό ματς διαρκεί ενενήντα λεπτά, τότε κατ’ αναλογίαν οι επιτελείς του Μαξίμου κατόρθωσαν να τραντάξουν το πλεκτόν του δικού τους γκολπόστ μόλις στο δεύτερο δευτερόλεπτο. Το ρεκόρ του πιο βραχύβιου υπουργού, φευγαλέου σαν σύντομο ανέκδοτο, γράφτηκε ήδη στο βιβλίο Γκίνες και προβλέπεται να κρατήσει εκατονταετίες.

Τέτοιο κελεπούρι δύσκολα ξαναβρίσκεις. Το ’χασε η κυβέρνηση αλλά το κέρδισε ευτυχώς η Βουλή, στα έδρανα της οποίας μεγαλουργεί έκτοτε. Κατατρόπωσε τις άλλες ασεβείς συναδέλφους του, αίτινες αμφισβήτησαν με θράσος τις θαυματουργές ιδιότητες του Αγίου Φωτός, φωτίστηκε αίφνης και επινόησε ακλόνητο επιχείρημα για να εξυμνήσει τις νέες περικοπές στις συντάξεις: «Εάν καταφέρουμε και δείξουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι απ’ το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα κατοστάρικο τον μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το κατοστάρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πά’ να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ» δήλωσε περιχαρής σε τηλεοπτικό πάνελ.

Η στρεψοδικία του θυμίζει την απάτη μέσω της οποίας αδίστακτοι λοβιτουρατζήδες αποσπούν χρήματα από ανύποπτους γέροντες. Εμφανίζονται σαν φίλοι των παιδιών τους, τους παραμυθιάζουν ότι έπεσαν θύματα ατυχήματος και βάζουν χέρι στο κομπόδεμα. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στο ότι οι λωποδύτες εξαφανίζονται μετά την πράξη τους. Αντίθετα, ο Καμμένος καίει τη γούνα των συνταξιούχων, ζητώντας τους από πάνω και τα ρέστα.


https://www.efsyn.gr/arthro/restarisma

Η Επανάσταση του 1943

Η Επανάσταση του 1943

revolution in the world

ελευθερη εκφραση

Η λίστα ιστολογίων μου

προσωπικές ιστοσελίδες

τύπος

διαφορα

È